Kateri dejavniki vse vplivajo na odločitev za nakup multifunkcijskega tiskalnika?

Danes smo prav čisto vsi že povsem navajeni, da vse poteka hitro, da takoj dobimo tisto, kar iščemo, ko pa je govora o poslovnem svetu, pa smo še toliko bolj neučakani. Dejstvo je, da se vsi zavedamo, da je možno pri kakšnem drugem podjetju hitreje dobiti odgovor in da je tudi storitev hitreje opravljena. Ko pa gre za delovno opremo, ki je nujno potrebna za poslovanje, hkrati pa se nam ne zdi, da je zelo pomembna, pa je to vse skupaj še toliko bolj pomembno. Torej za multifunkcijski tiskalnik lahko rečemo, da je nujno potreben, ampak še vseeno nismo pripravljeni na servis tiskalnikov čakati dolgo, pravzaprav nismo na servis tiskalnikov pripravljeni čakati niti en dan. Torej za podjetja, ki jim multifunkcijski tiskalnik predstavlja nujno delovno opremo, brez katerega se poslovanje skoraj da ustavi, je podjetje Anderwald več kot idealno. Pri tem podjetju je namreč možno kupiti izredno kvaliteten multifunkcijski tiskalnik, glede na njihove izkušnje jim lahko zaupate tudi svoje želje in potrebe ter pričakovanja od tiskalnika, oni pa vam bodo pri tem svetovali, kateri multifunkcijski tiskalnik je za vas najbolj primeren.

Multifunkcijski tiskalnik kyocera ecosys m6026cdnHkrati lahko pri tem podjetju pričakujete tudi servis tiskalnikov, pri katerem pa je zelo dobro, da lahko enostavno v naprej rezervirate servis tiskalnikov, s čimer si zagotovite termin, ko bodo obravnavali samo vaš multifunkcijski tiskalnik. Je pa tak servis tiskalnikov seveda primeren samo za redno letno servisiranje, saj boljši tiskalniki servis tiskalnikov danes dejansko potrebujejo, da se preprečijo kakšne večje poškodbe, torej da se prepreči kakšen večji servis tiskalnikov in se s tem povzroči hkrati tudi večje stroške in se tudi zaustavi redno poslovanje. Če pa potrebujete nujen servis tiskalnikov, pa ga Anderwald podjetje nudi v nujnih primerih v roku dveh ur za območje Ljubljane, kar je več, pa seveda po dogovoru. Torej, kje se izvaja servis tiskalnikov, mora podjetje zelo dobro preveriti preden multifunkcijski tiskalnik kupi, če pa bi še vseeno radi odločitev za nakup sprejeli sami oz. se vsaj na samem začetku pozanimali, kateri multifunkcijski tiskalnik je najbolj primeren za vaše podjetje, šele proti koncu pa se za nasvet povpraša strokovnjaka, pa poleg tega, kje se servis tiskalnikov izvaja, upoštevajte, koliko strani natisnete vsak dan, koliko strani kopirate in koliko skenirate ter za kakšne namene vse to potrebujete.

Če potrebujete multifunkcijski tiskalnik za stranke, vsekakor potrebujete barven laserski multifunkcijski tiskalnik, InkJet pa vsekakor odpade za poslovne namene, pa čeprav multifunkcijski tiskalnik potrebujete samo za na primer 200 tiskov na mesec, saj je enostavno preveč počasen, kartuše pa se tudi preveč hitro izpraznijo. Ko enkrat sprejmete vse te odločitve, pa samo še upoštevajte hitrost za tiskanje barvnih printov in črno belih, prav tako pa tudi hitrost fotokopiranja in skeniranja, velikost predalov, ločljivost, pa tudi koliko se da povečati formate in kakšne formate je multifunkcijski tiskalnik vse sposoben obdelati. Vsekakor pa pazite, da je multifunkcijski tiskalnik mrežni, da deluje na operacijske sisteme, ki jih imate nameščene na svojih računalnikih in v kakšne formate vse je možno skenirati. Potem pa ne smete pozabiti tudi na sistemske lastnosti kot je spomni, trdi tisk, teža, dimenzija, poraba energije ipd.

 

anderwald multifunkcijski tiskalnik servis tiskalnikov