Ali se najem tiskalnika izplača, še posebej, če gre za laserski tiskalnik?

Ko se odločamo za katerokoli stvar, ki nam ni povsem domača, se moramo pred odločitvijo dobro pozanimati, kaj nam to prinaša. Prav nič drugače ni, ko se kdorkoli sprašuje, ali se najem tiskalnika izplača, še posebej, če gre za laserski tiskalnik? Na internetu boste našli veliko ponudnikov za najem tiskalnika. Vendar za sam najem tiskalnika praktično sama cena najema ni tako zelo pomembna. V kolikor razmišljate zgolj o tem, da boste za najem tiskalnika, ki je laserski tiskalnik, plačali čim manj, kar takoj nehajte razmišljati o najemu, ampak se raje osredotočite za nakup. Ampak tudi pri nakupu, vam naj ne bo cena glavno merilo.

Veliko bolj pomembne stvari za nakup ali najem tiskalnika, najboljši je laserski tiskalnik, so obrobne stvari nakupa ali najema, kot so spodaj naštete. Vse te dodatne storitve vam najboljši ponudniki ne zaračunajo dodatno, ampak so vštete v ceno najema, zato naj ne bo nižja cena za najem tiskalnika, ključnega pomena.

Tiskalnik konica minolta bizhub 33001.    Servisne storitve
Za najem tiskalnika, če ste se vendarle odločili za laserski tiskalnik, je izrednega pomena, da je dobro poskrbljeno za servis le – tega, saj bo le tako omogočeno nemoteno delovanje vašega podjetja.

2.    Tehnična podpora
Da je najem tiskalnika kvaliteten, je ključnega pomena tudi dobra tehnična podpora, saj je laserski tiskalnik največkrat nekoliko bolj tehnično zahteven in v kolikor tehnična podpora ni takšna kot mora biti, se lahko pripeti, da imate več škode kot koristi, ki vam jo povzroči samo laserski tiskalnik, ker kar naenkrat ne veste, kam z njim.

3.    Dodatna oprema
Tudi dodatna oprema, kot so npr. daljši povezovalni kabli, posodobitve gonilnikov in podobno, so za dober najem tiskalnika ključnega pomena, da poslovanje podjetja poteka nemoteno.

4.    Redni obiski stranke
Najboljši ponudniki zagotavljajo tudi redne obiske v vašem podjetju, da na licu mesta preverijo ali laserski tiskalnik deluje tako, kot je potrebno in ali se da morda karkoli izboljšati, da vam bo laserski tiskalnik kar najbolje služil ves čas najema.

5.    Postavitev tiskalnika
Zelo pomembno je, kje bo laserski tiskalnik postavljen, da bo kar najbolje ustrezal vsem zaposlenim v vašem podjetju.

6.    Priključitev tiskalnika
Priključitev tiskalnika je tudi ena od pomembnejših stvari, saj imajo boljše naprave kar nekaj žic, ki jih je potrebno pravilno priklopiti.

7.    Namestitev gonilnikov
Cena za najem tiskalnika mora obvezno tudi vsebovati brezplačno namestitev gonilnikov in tudi stalno posodabljanje le – teh.

8.    Ostalo
Najboljši ponudniki vas bodo tudi stalno obveščali o tem, ali se vam najem tiskalnika sploh še izplača, ali bi bilo bolje, da bi za vaše potrebe vzeli v najem drugi laserski tiskalnik oz. karkoli bi bilo najbolje za samo poslovanje vašega podjetja.

 

tiskalniki laserski tiskalnik najem tiskalnika