Odkupi rabljenega vozila

Če želite prodati vaš stari avtomobil, ker potrebujete nekaj svežega vetra, gotovino ali pa preprosto niste zadovoljni s svojim jeklenim konjičkom, je najlažja pot da se ga znebite takšna, da pokličete eno izmed mnogih avto hiš, ki nudijo odkup vozil. Vrednost, ki jo bodo postavili za odkup vozila ali odkup vozil je seveda odvisna od stanja v katerem je vaš stari avtomobil.

Rabljena vozilaNa ceno bo vplivala starost, ohranjenost ter prevoženi kilometri. Vplivajo pa tudi dejavniki kot je na primer redno servisiranje vozila. V primeru, da avtomobil ni bil redno servisiran, bo to seveda negativno vplivalo na celotno vrednost in odkup vozil tako ne bo potekal v skladu z vašimi pričakovanji. Če si želite po prodaji svojega starega avtomobila privoščit novo vozilo, se lahko odločite tudi za menjavo z novim avtomobilom. Pri tem ne bo stekel postopek odkup vozil, vendar bo prodajalec odštel vrednost rabljenega vozila od vrednosti novega.

Za odkup vozil morate, kot že omenjeno, kontaktirati avto hišo, ki nudi to storitev in tudi prodajo avtomobilov, vendar pa morate biti pozorni, saj se lahko odkupne cene med različnimi avto hišami močno razlikujejo. Priporočljivo je, da pred prodajo rabljenega vozila kontaktirate več poslovalnic in si tako zagotovite najboljšo ceno oziroma najboljšo odkupno ponudbo. Dobro podjetje, ki dokupuje rabljena vozila boste prepoznali tudi po času, ki ga porabijo za izplačilo. Nuditi vam namreč morajo takojšnjo gotovinsko plačilo ali pa takojšnje nakazilo na vaš transakcijski račun. Izbirajte torej le najbolj zanesljive avto hiše za katere ste dobili priporočila ali pa ste si dobre ocene prebrali na spletu.

 

odkup vozil prodaja avtomobilov odkupi vozila