Naročite lahko barvno študijo svoje Weber fasade

Na njihovi spletni strani lahko za svoj objekt naročite barvno študijo, da boste našli kar najprimernejšo barvo svoje Weber fasade. Postopek ni zahteven in je podobno, kot če bi opravili običajno spletno naročilo. Treba je iti na spletno stran, ki je navedena v navodilih, se registrirati in odpreti uporabniški račun, potem pa že lahko naročite svojo barvno študijo. Zraven dodate fotografijo hiše in dopišete svoje želje. Na elektronski naslov boste prejeli predračun, ki ga plačate, potem pa vam bodo oni v roku petih delovnih dni izdelali barvno študijo Weber fasade.

FasadaV kolikor ste pred tem kupili ali vgradili katerega od določenih njihovih sistemov, je študija za vas brezplačna. Tudi če ste že plačali, lahko v tem primeru zahtevate vračilo. Za ta postopek prav tako najdete navodila na njihovi spletni strani.

Kaj bo vsebovala naročena barvna študija za Weber fasade?
Fotografijo hiše, ki jo boste poslali v priponki, bodo obdelali z grafičnimi programi in vam prikazali približno sliko objekta, tokrat z novo fasado, in sicer v dveh različicah. Znotraj aplikacije se tudi lahko samostojno menjuje barvne odtenke na različnih površinah zgradbe.
Takšna grafična obdelava bo vključevala grafično obdelavo ene fotografije in na njej dva drugačna koncepta. Na enem konceptu bo obdelanih maksimalno deset površin, omogočena pa vam bo tudi samostojna menjava barv na že obdelani sliki.

Prej si lahko gledate, kako je barvna študija sploh videti, v njihov bazi pa si lahko ogledate več kot tisoč že izdelanih barvnih študij.

Pri vsem tem je poudarjena predvsem umestitev barve na zgradbo, ker pa je to vseeno računalniška obdelava, poleg tega pa svoje doda še tiskalnik, lahko barvni odtenek na študiji rahlo odstopa od resničnega odtenka v realni izvedbi. Več  o Weber fasadah pa si lahko preberete tukaj http://www.fasade-fasaderstvo.si/.

 

weber fasade fasaderstvo fasade