Primerjava – zidana ali montažna hiša

Ste končno privarčevali dovolj denarja, da si lahko začnete graditi svojo sanjsko hiško, ampak se ne morete odločiti ali so boljše kakovosti zidane ali montažne hiše. Lahko vam trdim, da obstaja kar nekaj prednosti montažnih hiš, a vsekakor je vse odvisno od želja posameznika. Prednost montažnih hiš je zagotovo v tem, da so energetsko varčne, enostavne in hitro postavljene, kar pomeni, da so montažne hiše postavljene že v roku enega tedna, potem je seveda potrebno urediti ostale malenkosti, ampak zagotovo boste v enem mesecu lahko že v novem domu, kar je pri zidanih hišah tako rekoč nemogoče. Kot sem omenil, je vse odvisno od vaših želja in potreb.Lesena montazna hisa

Če imate pomisleke glede izolacije in gnilih sten za montažne hiše, naj vam takoj odpravim pomisleke, saj to ne drži in so montažne hiše lahko zelo dolgo, tudi več kot 30 let, takšne kot želite. Zagotovo pa katerokoli hišo izberemo, bomo z rednim in pravilnim vzdrževanjem podaljšali dobo bivanja v naši čudoviti hiški. Montažne hiše so zelo lepe hiške in resnično hitro narejene, vse kar je potrebno imeti za gradnjo, je denar in kaj kmalu boste že v novem domu oziroma boste zelo hitro postali ponosen lastnik.

Montažne hiše nudijo tudi to prednost, da so odlično izolirane, seveda pa imajo tudi protipotresno zaščito, prav tako zaradi ozke konstrukcije se lahko bolje izkoristi tlorisno površino. Zagotovo imajo montažne hiše lepe in uporabne prednosti, ampak če ste še vedno v dilemi preverite ponudnike, izrazite svoje želje in zagotovo vam bodo odpravili dvom in se boste tako lažje odločili.

 

montažna hiša prednosti montažnih hiš montažne hiše