Je polaganje tlakovcev za dovoz boljše od asfaltiranja?

Ko se odločimo za polaganje tlakovcev, se moramo pozanimati oziroma odločiti, za kar nekaj stvari. Seveda v prvi vrsti, kakšno bo naše novo dvorišče, kakšne barve in dimenzije bodo naši tlakovci. Zelo pogosto vprašanje je tudi, ali je polaganje tlakovcev za dovoz boljše kot asfaltiranje dvorišča? Temu vprašanju se ne nameni ogromno pozornosti, vse je odvisno od naših želja, ampak tudi asfaltiranje dvorišč prinese kar nekaj prednosti, prav tako kot tudi polaganje tlakovcev.

Polozitev tlakovcev na betonSeveda pa je moje osebno mnenje, da je vsekakor boljša odločitev polaganje tlakovcev, saj estetsko veliko lepše pride do izraza. Prav tako imate na izbiro različne sloge ter oblike tlakovcev in zelo priročno je, da če se kakšen tlakovec okruši je enostavna menjava. Zelo velika prednost za polaganje tlakovcev pa je tudi v tem, če se po končanem delu odločite za kakšen nov telekomunikacijski priključek.

Če pa se še vedno nagibate za asfaltno dvorišče, naj vam povem, da je takšno dvorišče primernejše za dovoze z večjimi nakloni, omogoča lažje odmetavanje snega ter je cenovno bolj ugodno kot, če se odločite za polaganje tlakovcev. Seveda pa je resnično vse odvisno od tega, kaj vi želite in kako ste si zamislili vašo okolico. Če pa potrebujete dodatne informacije, sem prepričan, da bo izvajalec z veseljem prišel na ogled in vam pravilno svetoval, kar pomeni, da boste na koncu več kot zadovoljni z okolico in vsekakor tudi s ceno, ki ste jo plačali ter z veseljem boste to povedali vsem, ki jih poznate.

 

libelagroup polaganje tlakovcev položitev tlakovcev